Daglig nye medlemmer!

strømbytte.no åpnet sitt medlemstilbud i juni 2009.  Det er en periode de færreste tenker strøm og strømpriser, men allerede fra første dag har vi registrert nye medlemmer. Det har vært jevn tilgang gjennom hele sommeren, og nesten daglig er det noen som registrerer seg. Det er et godt besøk på våre hjemmesider.  Vi har bare fått positive tilbakemeldinger på vårt tilbud, og det er mange som ønsker å finne ny og billigere strømleverandør, men har funnet det vanskelig å komplisert /arbeidskrevende. De ønsker heller ikke å hele tiden holde seg ajour med det "vanskelige" strømmarkedet.  De har funnet ut at et medlemskap er en komfortabel løsning, og at de sparer penger.

I tillegg har flere små og mellomstore bedrifter tatt kontakt og engasjert strømbytte.no til å finne nye og billigere strømleverandører.

Hvordan få billigere strøm

Myndighetene har lagt til rette for konkurranse mellom strømleverandørene slik at forbrukerne i Norge skal få billigere strøm. I hver kommune er det over 20 leverandører, slik at det er mange å velge mellom.  Undersøkelser viser at det er opp mot 30 % å spare mellom billigste og dyreste.  Det er selvfølgelig de med størst forbruk som har mest å spare, og det er normalt med et forbruk på over 20 000 kWh for større leiligheter og eneboliger.  Konkurransetilsynet sier i sin rapport at differansen mellom dyreste og billigste leverandør var på 3300 kroner ved et forbruk på 20 000 kWh.  Prisbevisste forbrukere sparer derfor store penger på å skifte leverandør, og både Forbrukerrådet og Konkurransetilsynet oppfordrer til et bytte.  Allikevel har ennå lokale kraftselskap kontroll på nær 70 % av kundene i sitt område, selv om den lokale leverandøren som oftest er dyrest. 

glad grisNå trenger du ikke griseflaks for å spare på strømregningen

 

strømbytte.no holder seg hele tiden oppdatert på strømmarkedet, prisene i den enkelte kommune og strømleverandørenes betingelser  Som medlem i strømbytte.no vil du hele tiden være garantert å ha en strømleverandør som er blant de 5 billigste i den kommunen du bor i.  Det viktigste kriteriet for hvilken strømleverandør som velges, er at strømleverandøren er blant de 5 billigste på Konkurransetilsynets lister og er en seriøs leverandør som fakturerer etterskuddsvis.

AS strømbytte.no , org. nr. 994 160 184 , Postboks 5130, 9284 Tromsø, post@strombytte.no