Medlemskap er god investering - enkelt - lønnsomt

Undersøkelser viser at mange ønsker å bytte strømleverandør.  Det er imidlertid en del usikkerhet forbundet med å gjøre det

  • hvilken ny leverandør skal man velge?
  • det kan være vanskelig å orientere seg på de ulike leverandørenes hjemmesider
  • hvilken strømavtale skal man velge?
  • skal man velge akonto eller etterskuddsvis fakturering?

Konkurranstilsynet (KTS) sin rapport viser at det er stor forskjell mellom billigste og dyreste strømleverandør.  Det gir en besparelse på kr. 3.300 pr. år ved et forbruk på 25 000 kWh.

strømbytte.no har stor kunnskap om hvordan strømmarkedet fungerer, og følger nøye med priser og leverandører. 

strømbytte.no bruker KTS sine offisielle lister over leverandører. Vi sjekker de ulike leverandørenes betalingsbetingelser, regnskap, eierskap og organisasjon for å sikre deg at vi velger kun seriøse leverandører.

Vi velger bare blant leverandører som fakturerer etterskuddsvis.  Dvs. at det er forbrukt strøm det skal betales for, og ikke akonto.

Det er enkelt å melde seg inn i strømbytte.no, og når det er gjort så vil strømbytte.no hele tiden sørge for at du har en leverandør som er blant de 5 billigste i den kommunen du bor i. Vi gjør all jobben ved bytteprosessen, hver gang, og du sparer penger.

Hvordan få billigere strøm

Myndighetene har lagt til rette for konkurranse mellom strømleverandørene slik at forbrukerne i Norge skal få billigere strøm. I hver kommune er det over 20 leverandører, slik at det er mange å velge mellom.  Undersøkelser viser at det er opp mot 30 % å spare mellom billigste og dyreste.  Det er selvfølgelig de med størst forbruk som har mest å spare, og det er normalt med et forbruk på over 20 000 kWh for større leiligheter og eneboliger.  Konkurransetilsynet sier i sin rapport at differansen mellom dyreste og billigste leverandør var på 3300 kroner ved et forbruk på 20 000 kWh.  Prisbevisste forbrukere sparer derfor store penger på å skifte leverandør, og både Forbrukerrådet og Konkurransetilsynet oppfordrer til et bytte.  Allikevel har ennå lokale kraftselskap kontroll på nær 70 % av kundene i sitt område, selv om den lokale leverandøren som oftest er dyrest. 

glad grisNå trenger du ikke griseflaks for å spare på strømregningen

 

strømbytte.no holder seg hele tiden oppdatert på strømmarkedet, prisene i den enkelte kommune og strømleverandørenes betingelser  Som medlem i strømbytte.no vil du hele tiden være garantert å ha en strømleverandør som er blant de 5 billigste i den kommunen du bor i.  Det viktigste kriteriet for hvilken strømleverandør som velges, er at strømleverandøren er blant de 5 billigste på Konkurransetilsynets lister og er en seriøs leverandør som fakturerer etterskuddsvis.

AS strømbytte.no , org. nr. 994 160 184 , Postboks 5130, 9284 Tromsø, post@strombytte.no